Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
TM6 TM5

Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico

4.4 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 20 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di curry in polvere
  • 320 g di orzo perlato
  • 16 code di gambero sgusciate e pulite
  • 200 g di ceci lessi in scatola, sgocciolati

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1954 kJ / 467 kcal
Protein
36.4 g
Sacharidy
65.1 g
Tuk
8.6 g
Vláknina
10.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty