
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa nanbanzuke
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dashi in polvere
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 100 g di aceto di riso
- 50 g di zucchero
- ½ limone il succo spremuto fresco
Salmone
- 500 g di acqua
- 600 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a tocchetti (4 cm)
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote pelate
- 20 g di zenzero fresco, pelato
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di cipolle a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 363.9 kcal / 1522.2 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Cime di rapa e cous cous
35min
Zucchero al rosmarino
10min
Cous cous di pollo al limone con salsa tzatziki
40min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Gelato di fagioli azuki
11hod. 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Gamberi al balsamico
30min