Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa nanbanzuke
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dashi in polvere
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 100 g di aceto di riso
- 50 g di zucchero
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salmone
- 500 g di acqua
- 600 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a tocchetti (4 cm)
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote, pelate
- 20 g di zenzero fresco, pelato
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di cipolle a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1522.2 kJ / 363.9 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 Std. 20 Min
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Pollo croccante con salsa di porri
30 Min
Salmone miele e yogurt greco
40 Min
Salmone glassato miele e senape
30 Min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Marinatura allo yogurt piccante
15 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min