Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa nanbanzuke
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dashi in polvere
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 100 g di aceto di riso
- 50 g di zucchero
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salmone
- 500 g di acqua
- 600 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a tocchetti (4 cm)
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote, pelate
- 20 g di zenzero fresco, pelato
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di cipolle a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1522.2 kJ / 363.9 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Salmone teriyaki
50min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25 Min
Gamberi in salsa speziata
40min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Hosomaki
2h
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40min
Kig ha farz
Žádné hodnocení
Bulgur aromatico con salmone
40min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 Std. 20 Min
Calamaretti ai pistacchi
30min