Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Špízy
- 300 gramů telecích plátků, na kousky 3 x 3 cm
- 8 kusů cherry rajčátek
- 80 gramů zelených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů červených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů cibule, žluté, na měsíčky
- 2 kusy žampiónů, na čtvrtky
- 2 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Hořčičná omáčka
- 50 gramů šalotky
- 1 snítka čerstvé petržele, pouze listy
- 100 gramů pórku (jen bílá část), nakrájeného na kolečka
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička hladké mouky, lze použít i rýžovou
- 75 gramů bílého vína
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 70 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemná treska s mascarpone
35min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 Std. 5 Min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Žebírka s kávovou omáčkou
40 Min
Plněná vejce
30min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 Min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 Std.