Zařízení & příslušenství
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
20 gramů bílého vína
-
1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
-
60 gramů vody
-
1 čajová lžička rýžového vinného octa1 čajová lžička octa
-
25 gramů cukru
-
1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
1 vejce
-
20 gramů hladká mouka
-
2 špetky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
300 gramů kuřecích prsou vykostěných (2 plátky)
-
slunečnicový olej na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
35.9 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
24.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jsme dva!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celé kuřátko na pomerančích
1hod. 25min.
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2hod. 10min.
Čokoládový koláč v páře
1hod. 30min.
Vláčné čokoládové bábovičky
50min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Guláš palermo s gnocchi
1hod. 25min.
Jarní kuřátko v páře s quinou
1hod. 30min.
Pekingské kuře
50min.
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Kari nudle s vepřovým masem
45min.