Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
- 60 gramů vody
-
1
čajová lžička octa
nebo 1 čajová lžička rýžového vinného octa - 25 gramů cukru
- 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 vejce
- 20 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů kuřecích prsou, vykostěných (2 plátky)
- slunečnicový olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinované krevety
1 godz. 10 min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min
Marináda na mořské plody
Ninguna valoración
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Ninguna valoración
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1h
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3 godz. 25 min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 Std. 10 Min
Dušené hovězí stew
1hod. 40min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 Min