Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou

Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou

4.4 10 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
2 porce

Suroviny

  • 20 gramů bílého vína
  • 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
  • 60 gramů vody
  • 1 čajová lžička octa
    1 čajová lžička rýžového vinného octa
  • 25 gramů cukru
  • 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • 1 vejce
  • 20 gramů hladká mouka
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 300 gramů kuřecích prsou vykostěných (2 plátky)
  • slunečnicový olej na smažení

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 35.9 g
Kalorie 1304 kJ / 312 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 24.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...