Zařízení & příslušenství
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
20 gramů bílého vína
-
1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
-
60 gramů vody
-
1 čajová lžička rýžového vinného octa1 čajová lžička octa
-
25 gramů cukru
-
1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
1 vejce
-
20 gramů hladká mouka
-
2 špetky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
300 gramů kuřecích prsou vykostěných (2 plátky)
-
slunečnicový olej na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
35.9 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
24.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jsme dva!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbový kečup
Žádné hodnocení
Závin s červeným zelím a hruškami
2hod. 40min.
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min.
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min.
Kuře alla cacciatora
50min.
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min.
Muffiny polité jablečno-citrónovou šťávou
55min.
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1hod. 15min.
Chléb se sýrem a salámem
1hod. 40min.
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13hod.