Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
- 60 gramů vody
-
1
čajová lžička octa
nebo 1 čajová lžička rýžového vinného octa - 25 gramů cukru
- 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 vejce
- 20 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů kuřecích prsou, vykostěných (2 plátky)
- slunečnicový olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alpský sýrový toast
25 Min
Lososové burgery
Žádné hodnocení
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Lososové muffiny s koprem
45 Min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 Min
Citrónové kuře s chřestem
40min
Eton Mess
1h
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1u. 50min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min