咖哩軟殼蟹
TM6 TM5 TM31

咖哩軟殼蟹

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 6 隻 軟殼蟹 洗淨;清除內臟
  • 50 克 麵粉
  • 2 顆 蛋 打散
  • 50 克 地瓜粉
  • 150 克 大薏仁 浸泡4小時、瀝乾水份
  • 1 顆 馬鈴薯 (約200克),切小塊
  • 15 克 油
  • 85 克 洋蔥 切塊
  • 80 克 紅蘿蔔 切塊
  • 500 克 高湯 (雞高湯或大骨高湯)
  • 35 克 泰式綠咖哩醬 (或泰式黃咖哩醬)
  • ¼ 茶匙 糖
  • 50 克 椰漿
  • 80 克 筊白筍 切塊(約3公分)
  • 80 克 新鮮四季豆 切段

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
331 kcal / 1385 kJ
Protein
19.8 g
Tuk
7.2 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty