Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 150 g de farine de blé complet
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 125 g de lardons fumés
- 500 g d'eau
- 500 g de petits pois frais
- 100 g de lait
- 150 g de mascarpone, très froid
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1478.7 kJ / 355.5 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Crème de roquette au chèvre
30min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Pannacotta parmesan
2u. 20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min