Kompatibilní verze
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les crèmes brûlées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 100 g de cassonade
Les cocos de Paimpol
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo, émincé en tranches
- 400 g de sauce tomate, type Tomacoulis®
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1700 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2881 kJ / 689 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 77.7 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 17.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maquereaux à la moutarde
30 min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Petit salé aux lentilles
45 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1 Std. 15 Min
Riz au lait
1 Std.
Petits pois à la française
45 min
Gâteau de semoule
2h 45 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Rougail saucisse
50 Min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1 Std. 20 Min
Œufs au lait
50 Min