Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 piezas de chile poblano
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel y espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 pieza pequeña papas, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- perejil fresco, picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1050 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30min
Sopa de tortilla
40min
Tradicional sopa de fideo
35 Min
Caldo tlalpeño
1h 20 min
Caldo Campesino
40min
Sopa de verdolagas
50min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45min
Salsa verde cocida
30min
Pescado a la talla
40min
Caldo poblano
35 Min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1h