Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 piezas de chile poblano
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel y espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 pieza pequeña papas, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- perejil fresco, picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1050 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 Min
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Sopa de setas
35 Min
Mole de olla vegetariano
1h
Sopa de poro y papa
40 λεπτ.
Pozole de mariscos
1h 15min
Caldo poblano
35 Min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Pancita de hongos
1h
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Sopa de nopales
45min