Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Alpengratin
50min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Peren in rode wijn
5 Std.
Runderpastei met bier
1h 40min
Rundvlees Stroganoff
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min