Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g selder, in stukken
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillonpasta
nebo 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Gierst met kip en curry
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Stoofgerecht met tofu
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min