Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 80 g selder, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillon pasta
nebo 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55 min
Tagliatelle met broccoli
15min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Napolitaanse cake
Žádné hodnocení
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min