
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g selder in stukken
- 80 g wortelen in stukken
- 90 g prei in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillonpasta
nebo 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 432 kcal / 1811 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Chili non Carne
1 Std.
Kip in perziksaus
40 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min