Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 80 g selder, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillon pasta
nebo 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Alpengratin
50 min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min