Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kip met romige groenten saus
50min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 分钟
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 godz. 20 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Žádné hodnocení
Gevulde veggieslakken
45 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min