Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
TM5 TM6

Kipfilet met champignonsaus en aardappelen

4.2 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g water
  • 2 tl fijn zout
  • 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
  • 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
  • ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 50 g sjalotten
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 150 g verse champignons, in schijfjes
  • 30 g droge witte wijn
  • 100 g sojaroom
  • 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • vers gemalen zwarte peper, naar believen

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
2535 kJ / 606 kcal
Protein
53 g
Sacharidy
33 g
Tuk
30 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty