
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 606 kcal / 2535 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappel- en groentenpuree
40min
Aardappelpuree
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Steak au Poivre
20min
Kip in perziksaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1hod. 5min