Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Gierst met kip en curry
35min
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Rundvlees Stroganoff
1h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Viscurry
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min