Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui, in stukken
- 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
nebo 1 tl gedroogde salie bladeren - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
- 250 g bloemkool, in roosjes
- 250 g romanesco broccoli, in roosjes
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (volitelně)
- 1 el peterselie, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep
35 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Halloween quiche
2h
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Venkelsapje
10min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min