
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui in stukken
- 30 g wortel geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren salie, vers gewassen en gedroogd
nebo 1 tl gedroogde salie bladeren gewassen en gedroogd - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g bloemkool in roosjes
- 250 g romanesco broccoli in roosjes
- 250 g pompoen vlees in stukken (1 cm)
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (volitelně)
- 1 el peterselie gehakt
- extra vergine olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 153 kcal / 639 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zonnige groentetaart
Žádné hodnocení
Soep met zeeduivel en garnalen
1hod.
Aardappelkoekjes
45min
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1hod. 45min
Veen- en vlierbessen punch
Žádné hodnocení
Havermoutrepen met kaas
45min
Linzenbrood
1hod. 55min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1hod. 20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min