Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
-
200
g verse tomaten, gehalveerd
nebo 200 g tomaten uit blik - 50 g olijfolie
- 400 g langkorrelige rijst (niet voorgekookt)
- 2 tl zout
- 1200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Fijngehakt rauw vlees
35min
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Aardappelgoulash
1u.
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Drijvende eilandjes
40min
Worst met erwtenrisotto
30min