Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 escalopes de veau très fines
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches de jambon cru, type jambon de Parme, d'Aoste ou de San Daniele
- 8 feuilles de sauge fraîche, lavées et séchées
- 120 g de vin blanc sec
- 80 g d'eau
- ¼ cube de bouillon de viande
- 40 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux (voir "Conseil(s)")
- 15 g de farine de blé
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1261 kJ / 302 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Risetti au poulet, pesto estragon
30min
Waterzoï de poulet
1h
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20min
Risotto aux cèpes
30min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 Std. 20 Min
Boulettes de veau aux herbes
30min
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1h 30min
Filet de porc aux asperges
1 Std. 15 Min
Carbonade flamande
1 godz. 45 min
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Volaille au riesling
50min