Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté périgourdin
48h
Terrine de canard
24h
Rillettes de porc et de canard
7h
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâté de lapin
2h 35min
Sauce gribiche
15 Min