Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Terrine de canard
24 Std.
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6sa 30 dk
Rillettes de porc et de canard
7小时
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Terrine de campagne
4小时 30 分钟
Rillettes de canard
2h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de lapin
12小时
Rillettes de poulet
6 Std.
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min