Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
25h 15min
Pâté périgourdin
48 godz.
Rillettes de canard
2h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâté en croûte
7h 45min