![Gravlax de salmón Gravlax de salmón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE5EE7BD-76CA-4D4F-9DF7-AC6DE9C077F7/Derivates/C9D006BE-FD3F-47C0-9163-EE73D913F9B6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de salmón fresco, con piel
- 20 g de sal de grano
- 1 cda de eneldo, seco
- ¼ cdita de pimienta molida
- 2 limones amarillos
- 10 g de azúcar
- 1 limón, en rebanadas
- 1 limón verde, para servir
- de aceite de oliva, para servir
- galletas saladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1235 kJ / 294 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 Min
Salsa borracha
15 Min
Pasta de té limón
10min
Salsa de cacahuate
10min
Salsa borracha
20 Min
Ensalada César
10min
Sashimi de betabel
15 Min
Chutney de mango y tamarindo
20 Min
Curry tailandés
40 Min
Pesto de jitomate
10min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 Min
Aderezo de mostaza y balsámico
5min