Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de col china encurtida, en juliana
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
-
100
g de hongo orejón, fresco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
nebo 100 g de hongo orejón seco, hidratado - 100 g de germen de soya fresco
- 50 g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
- 100 g de tofu seco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 50 g de agua
- 50 g de apio, en trozos (3 cm)
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 150 g de tofu extra firme, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- ¼ cdita de sal fina, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de verduras
40 λεπτ.
Seitán y verduras al vacío en Varoma
1h 10min
Ensalada de quinoa
25 Min
Frijoles al horno con verduras
30 Min
Mousse vegano de chocolate
2 Std. 15 Min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Lentejas marinadas
35 Min
Escabeche de camarón
30 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Fetuccine con hongos
1h
Albóndigas de tempeh
55min
Chiles rellenos de soya
45min