Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de col china encurtida, en juliana
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
-
100
g de hongo orejón, fresco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
nebo 100 g de hongo orejón seco, hidratado - 100 g de germen de soya fresco
- 50 g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
- 100 g de tofu seco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 50 g de agua
- 50 g de apio, en trozos (3 cm)
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 150 g de tofu extra firme, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- ¼ cdita de sal fina, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Caldo loco huasteco
1h
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Fideos chinos con curry y vegetales
45 min
Clafouitis de limón y semillas de amapola
35 min
Parmigiana vegana de hinojo
Žádné hodnocení
Pulpo con mayonesa de jengibre y cúrcuma TM6
5 Std. 40 Min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50 min
Salsa de espárragos
25 min
Pesto de cilantro
5min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Enchiladas poblanas veganas
40 min