Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 760 g de agua
- 20 g de jugo de limón verde
- 500 g de filetes de pescado blanco, sin piel, cortados en piezas (3-4 cm)
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 2 cditas de chile en polvo
- 1 rama de canela
- 4 cm jengibre, pelado
- 3 dientes de ajo
- 2 - 4 chiles serranos, sin rabo ni semillas
- 2 cditas de curry en polvo
- 1 cda de pulpa de tamarindo
- 100 g de crema de coco
- 1 cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 896 kJ / 213 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50min
Risotto con poro y limón
25 Min
Curry de pollo estilo Ciudad del Cabo
1 Std.
Arroz jazmín con coco
50min
Ramen japonés
1h 40min
Pollo tika masala
6h 40min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Tom yum
40min
Pollo y couscous Marroquí
45min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35min