Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla morada
- 10 g de chile serrano
- 10 g de perejil fresco
- 20 g de cilantro
- 10 hojas de epazote
- 220 g de jitomate
- 70 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de miel
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 250 g de agua
- 100 g de granos de elote
- 300 g de frijoles negros cocidos
- aguacate, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 804 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceviche de hongos
10 Min
Pesto de espinacas y nueces
5 Min
Taboule de coliflor
15 Min
Tabule de quinoa
10 Min
Quinoa bowl con hongos
45 Min
Pimientos rellenos de quinoa
1 Std.
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 Min
Curry de papa (Ala hodi)
40 Min
Ensalada de quinoa
35 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Pesto de cilantro
5 Min