Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla morada
- 10 g de chile serrano
- 10 g de perejil fresco
- 20 g de cilantro
- 10 hojas de epazote
- 220 g de jitomate
- 70 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de miel
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 250 g de agua
- 100 g de granos de elote
- 300 g de frijoles negros cocidos
- aguacate, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 804 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Lentejas marinadas
35min
Tabule de quinoa
10 min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Garbanzos con camote y espinacas
40 Min
Sopa de frijoles Toscana
50min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40 min
Ceviche de hongos
10 min