Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g massa fresca tipo pappardelle
- 25 g queijo parmesão
- 150 g bacon em cubos
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 50 g abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g natas
- 5 g mostarda
- Cebolinho picado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 557 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne com frango e béchamel carilado
45 min
Risoto à carbonara
45 min
Linguine com molho de cogumelos e peru
50min
Massa com frango e tomate seco
45 min
Laços com carne picada e linguiça
45 min
Gratinado de bolonhesa
1hod.
Risoto de bacon e alho-francês
35 min
Macarrão com frango e molho de queijo
1hod. 25min
Linguine com ervilhas e fiambre
35 min
Risoto de maçã com fiambre
30 min
Linguine com delícias do mar e agrião
25 min
Risoto de ervilhas e bacon
55min