Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g massa fresca tipo pappardelle
- 25 g queijo parmesão
- 150 g bacon em cubos
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 50 g abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g natas
- 5 g mostarda
- Cebolinho picado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 557 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de cerveja, linguiça e cogumelos
45 Min
Penne com frango e béchamel carilado
45 Min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 Min
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto à carbonara
45 Min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 menit
Linguine com ervilhas e fiambre
35 Min
Tagliatelle com salmão
35 Min
Canelones de salsicha e espinafres
1j
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 Min
Risoto de linguiça e ervilhas
30 min
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1j 25 menit