Kompatibilní verze
Frango com salada de feijão-branco e pesto de rúcula
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frango
- 4 pernas de frango c/ pele
- 1 c. chá de sal
- 3 dentes de alho
- ½ c. chá de piripíri em flocos (volitelně)
- ½ limão (raspa e sumo)
- 30 g azeite
- 5 g salsa
- 10 g coentros, só as folhas
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 60 g chalota
Salada
- 30 g amêndoa em palitos
- 25 g queijo parmesão
- 100 g rúcula
- 1 dente de alho
- 1 pitada de sal
- 20 g sumo de limão
- 40 g azeite
- 800 g feijão-branco cozido, c/ líquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2981 kJ / 712 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 min
Salada de quinoa e grão com molho de mostarda
30min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35min
Almôndegas de frango e ervas
35min
Frango com molho de pimento e cuscuz de curgete e feta
55min
Penne integral com frango e molho de laranja
1h
Massa integral com presunto e feta
30min
Salada de frango com quinoa, morangos e molho pesto
30min
Frango com molho de gengibre
1h 20 min
Strogonoff de vitela com legumes
40min
Salteado de vitela com legumes
35min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2h 10 min