Risoto de beterraba

Risoto de beterraba

4.4 49 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 doses

Suroviny

  • cebola roxa cortada em pedaços
    150 g
  • dente de alho
    1
  • beterraba cortada em pedaços
    200 g
  • rosmaninho só as folhas
    ½ pé de
  • manteiga
    50 g
  • vinho tinto
    50 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    850 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz p/ risoto
    350 g
  • queijo feta esfarelado
    150 g
  • Tomilho-limão só as folhas q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 9 g
Kalorie 1474 kJ / 353 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...