Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g beterraba cortada em pedaços
- ½ pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g manteiga
- 50 g vinho tinto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz p/ risoto
- 150 g queijo feta esfarelado
- Tomilho-limão, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1474 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de espargos e açafrão
35min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1u. 20min
Risoto verde com salmão
45 min
Pesto de rúcula e noz
5 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Molho pesto
5 Min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 min