Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 70 g de chistorra, en trozos
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de ejotes, sin puntas
- 6 filetes de pescado blanco
- 300 g de cebada perlada, lavada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de verdolagas
50 Min
Pescado en caldo de arroz con verduras
35 Min
Puré de betabel
1h
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1h 25 min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Elotes cremosos
30min
Calabacitas al vapor
25min
Sopa de acelgas con quinoa
1h
Crema de betabel
40min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 Min
Pasta con salmón y espinaca
40min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min