Risotto falso de cebada con pescado blanco

Risotto falso de cebada con pescado blanco

2.7 3 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
6 porción

Suroviny

  • 40 g de queso parmesano en trozo
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla
  • 15 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar
  • 70 g de chistorra en trozos
  • 500 g de jitomate en cuartos
  • 600 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 500 g de ejotes sin puntas
  • 6 filetes de pescado blanco
  • 300 g de cebada perlada lavada

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 38 g
Kalorie 1886 kJ / 449 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...