Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 70 g de chistorra, en trozos
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de ejotes, sin puntas
- 6 filetes de pescado blanco
- 300 g de cebada perlada, lavada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Guiso de arroz, lentejas y espinaca
50min
Ensalada de salmón con arándanos
40min
Arroz con tomate y verduras
1h 15min
Res con chile estilo tailandés
30min
Nam prik pao (pasta de chile tailandés)
10min
Brochetas de verdura BBQ
30min
Tostadas de jícama con tinga de pollo
30min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Camote en espiral y cazuela de pollo
Žádné hodnocení