Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 70 g de chistorra, en trozos
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de ejotes, sin puntas
- 6 filetes de pescado blanco
- 300 g de cebada perlada, lavada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 Std.
Verduras con hummus de ajonjolí
10 Min
Curry katsu de tofu vegano
30 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 Std.
Frijoles negros
14 Std.
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Tortitas de pescado estilo tai
45 Min
Arroz al curry con pescado ahumado
30 Min
Pasta con camarones
35 Min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Guiso de arroz, lentejas y espinaca
50 Min
Puré de betabel
1 Std.