Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ząbek czosnku
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g masła
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- 10 g białego wina, wytrawnego
- 30 g orzeszków piniowych
- 20 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- ½ łyżeczki soli
- ½ - ¾ łyżeczki estragonu, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 246.1 kJ / 58.8 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 119.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprykarz ze śledziem
1 godz. 30 min
Hekele
2 godz. 40 min
Pasztet pieczarkowy
2 Std. 50 Min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20min
Krem z parmezanu
10 Min
Pasta bezjajeczna
5min
Kawior z bakłażana
50min
Topinambur po prowansalsku
50min
Tarator - Bułgarski chłodnik
1h 10 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45min
Tatar z fasoli
5min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min