Kompatibilní verze
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust pastry
- 100 g glutinous rice
- 1 tbsp white chia seeds
- 40 g blanched almonds
- 50 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 20 g potato starch
- ½ tsp fine salt
- 80 g unsalted butter
- 2 egg yolks
- 1 tbsp chilled water
Cream cheese filling
- 60 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 50 g caster sugar
- 2 tsp gluten free flour mix (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 60 g sour cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Fruit topping
- 250 g fresh mixed berries (see Tips)
- 1 kiwifruit, peeled and cut into thin slices
- 150 g orange juice, room temperature
- 60 g caster sugar
- 1 tsp agar agar powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1854.6 kJ / 441.5 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 269.5 mg
Alternativní recepty
Yoghurt cake
1h 40min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Alphabet cupcakes
25 Std. 30 Min
Haupia Pie
3h
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Chocolate cream pie
4h 15min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Angel cake
5h 15min
Spanish flan
7sa 55 dk