
Zařízení & příslušenství
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Příprava 40min
Celkový 3hod. 50min
8 portions
Suroviny
Shortcrust pastry
-
glutinous rice100 g
-
white chia seeds1 tbsp
-
blanched almonds40 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting50 g
-
potato starch20 g
-
fine salt½ tsp
-
unsalted butter80 g
-
egg yolks2
-
chilled water1 tbsp
Cream cheese filling
-
pouring (whipping) cream60 g
-
eggs2
-
caster sugar50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)2 tsp
-
cream cheese250 g
-
sour cream60 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Fruit topping
-
fresh mixed berries (see Tips)250 g
-
kiwifruit peeled and cut into thin slices1
-
orange juice room temperature150 g
-
caster sugar60 g
-
agar agar powder1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
441.5 kcal /
1854.6 kJ
Protein
8.2 g
Tuk
29 g
Sacharidy
37.1 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
16.4 g
Sodík
269.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good food, gluten free
94 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland