Kompatibilní verze
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust pastry
- 100 g glutinous rice
- 1 tbsp white chia seeds
- 40 g blanched almonds
- 50 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 20 g potato starch
- ½ tsp fine salt
- 80 g unsalted butter
- 2 egg yolks
- 1 tbsp chilled water
Cream cheese filling
- 60 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 50 g caster sugar
- 2 tsp gluten free flour mix (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 60 g sour cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Fruit topping
- 250 g fresh mixed berries (see Tips)
- 1 kiwifruit, peeled and cut into thin slices
- 150 g orange juice, room temperature
- 60 g caster sugar
- 1 tsp agar agar powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1854.6 kJ / 441.5 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 269.5 mg
Alternativní recepty
Apricot apple pie
1h 40min
Mango cheesecake
6u. 35min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Berry and cream filo stacks
30 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Steamed coconut custards
45 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
Almond shortcrust pastry
35 min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min