Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 32.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pumpkin Kaya
35min
Rosewater madeleines
30min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Cream of mushroom soup
20 Min