Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 32.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Lavender honey ice cream
12 Std. 25 Min
Mock Fin Soup
35 dk
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Strawberry and pear pudding
Žádné hodnocení
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Spanish flan
7 Std. 55 Min
Tiramisu
5 godz. 20 min
German Cookies
1h 10 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk