Raspberry chiffon cake

Raspberry chiffon cake

4.1 17 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 5hod. 15min.
12 portions

Suroviny

Cake
  • eggs
    7
  • self-raising flour
    300 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • lemon juice
    40 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • water
    160 g
  • caster sugar
    220 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • salt
    1 pinch
Raspberry cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    200 - 250 g
  • raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
    70 g
  • fresh raspberries for decorating
  • edible flowers for decorating (optional)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 243.2 mg
Protein 7.4 g
Kalorie 1824.3 kJ / 434.4 kcal
Tuk 27.3 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...