Zařízení & příslušenství
Raspberry chiffon cake
Příprava 25min.
Celkový 5hod. 15min.
12 portions
Suroviny
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
243.2 mg
Protein
7.4 g
Kalorie
1824.3 kJ /
434.4 kcal
Tuk
27.3 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Angel cake
5hod. 15min.
Baked cheesecake
2hod. 55min.
Tiramisu
5hod. 20min.
Pandan chiffon cake
5hod. 15min.
Yu wan tang (fish ball soup)
40min.
White chocolate mousse cups
3hod. 35min.
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3hod.
Jaffa madeleines
30min.
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min.
Coconut butter cake
1hod.
Portuguese-style custard tarts
40min.
Classic lemon tart
3hod. 10min.