Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824.3 kJ / 434.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 243.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fraisier sponge
30h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50 min
Three-milk cake
2h
Chocolate custard mille feuille
8hod. 15min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Spanish flan
7 godz. 55 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45 min
Coconut butter cake
1 Std.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Mango pudding
12h 15min