
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries for decorating
- edible flowers for decorating (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 434.4 kcal / 1824.3 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 27.3 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Sodík
- 243.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pineapple tarts
1hod. 30min
Lemon cake
2hod.
Yoghurt cake
1hod. 40min
Tangzhong milk bread
2hod. 45min
Pandan chiffon cake
5hod. 15min
Lime sour cream bundt cake
50min
Egg Tarts
50min
Chocolate and pear cake
1hod. 30min
Zebra bundt
1hod. 10min
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min
Coconut butter cake
1hod.
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min