Zařízení & příslušenství
Raspberry chiffon cake
Příprava 25min.
Celkový 5hod. 15min.
12 portions
Suroviny
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
243.2 mg
Protein
7.4 g
Kalorie
1824.3 kJ /
434.4 kcal
Tuk
27.3 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min.
Rosewater madeleines
30min.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min.
Black forest cake
5hod.
Tangzhong milk bread
2hod. 45min.
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1hod. 10min.
Pandan chiffon cake
5hod. 15min.
Apple shortcake
1hod. 50min.
Marble cake
2hod.
Mini French apple cakes
1hod. 35min.
Stone fruit crumble
1hod. 15min.
Egg Tarts
50min.