Raspberry chiffon cake
TM6 TM5 TM31

Raspberry chiffon cake

4.1 (16 hodnocení)

Suroviny

Cake

  • 220 g caster sugar
  • 300 g self-raising flour
  • 200 g grapeseed oil (see Tips)
  • 40 g lemon juice
  • 160 g water
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 7 eggs, separated
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 pinch salt

Raspberry cream

  • 200 - 250 g pouring (whipping) cream
  • 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
  • fresh raspberries, for decorating
  • edible flowers, for decorating (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1824.3 kJ / 434.4 kcal
Protein
7.4 g
Sacharidy
41 g
Tuk
27.3 g
Nasycený tuk
7.5 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
243.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty