Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824.3 kJ / 434.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 243.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche fruit tarts
4h
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45 min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Marble cake
2 Std.
Yoghurt cake
1h 40 min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Apple tea cakes
1h 10 min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Coconut butter cake
1h
Portuguese-style custard tarts
40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min