Raspberry chiffon cake

Raspberry chiffon cake

4.1 17 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 5hod. 15min
12 portions

Suroviny

Cake
  • self-raising flour
    300 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • lemon juice
    40 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • water
    160 g
  • egg separated
    7
  • caster sugar
    220 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • salt
    1 pinch
Raspberry cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    200 - 250 g
  • raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
    70 g
  • fresh raspberries for decorating
  • edible flowers for decorating (optional)

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 434.4 kcal / 1824.3 kJ
Protein 7.4 g
Tuk 27.3 g
Sacharidy 41 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sodík 243.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...