Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Serranoham
- 2 hardgekookte eieren
- 50 g extra vergine olijfolie
- 100 g boter
- 30 g ui
- 170 g meel
- 800 g volle melk op kamertemperatuur
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Voor het paneren en frituren
- 2 eieren
- 200 g paneermeel
- extra vergine olijfolie (flinke hoeveelheid om te kunnen frituren)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Protein
- 2.64 g
- Sacharidy
- 5.64 g
- Tuk
- 6.07 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Peergelei
Keine Bewertungen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen