Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de jambon braisé (une tranche épaisse), coupée en morceaux
- 150 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour beurrer
- 400 g de jambon blanc, coupé en tranches
- 300 g de lait entier
- 3 œufs moyens (53-63 g)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de parmesan râpé
- 1000 g d'eau
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 42.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Croque-cake
50min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Omelette aux pommes de terre
30 min
Spaghetti carbonara
40 Min
Pâtes au cacao
48 Std.
Lasagnes roulées
1h 40 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Carbonara
30 min
Roulé au fromage et au jambon
40 Min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min