Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de jambon braisé (une tranche épaisse), coupée en morceaux
- 150 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour beurrer
- 400 g de jambon blanc, coupé en tranches
- 300 g de lait entier
- 3 œufs moyens (53-63 g)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de parmesan râpé
- 1000 g d'eau
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 42.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Gratin de pâtes
25min
Carbonara
30 min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25min
Spaghetti carbonara
40 Min
Riz cantonais
25min
Gratin de macaronis au poulet
45 Min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1 godz. 5 min
Omelette aux pommes de terre
30 min
Nouilles sauce verte et rose
20 Min