Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 220 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4439 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 122.5 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min
Bœuf bourguignon
12 godz.
Sauté de veau Marengo
55min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Longe de porc à la riojana
50min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Garbure
1 godz. 10 min
Goulasch
50min
Axoa d'agneau
55min