
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons coupés en deux
- 220 g de carottes coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1062 kcal / 4439 kJ
- Protein
- 122.5 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco
1hod. 20min
Aillade de veau
1hod. 30min
Gibelotte de lapin
1hod. 35min
Coq au vin
13hod.
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Stifado de bœuf
1hod. 30min
Alicuit de canard
1hod.
Sauté de veau Marengo
55min
Axoa d'agneau
55min
Veau Marengo
55min
Garbure
1hod. 10min
Cassoulet au confit de canard
1hod. 10min