Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 220 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4439 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 122.5 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Longe de porc à la riojana
50min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1h 25min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1 Std. 55 Min
Alicuit de canard
1h
Stifado de bœuf
1h 30min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Aillade de veau
1h 30min
Joues de porc à la bière
1h 10min
Axoa d'agneau
55min