Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 700 - 800 g de pomme de terre, non épluchée
- 150 g d'andouille, coupée en lamelles fines
- 80 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 100 g de lait entier
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pommes Golden, coupées en lamelles
- ½ camembert, avec la croûte et coupé en tranches (125 g env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2079 kJ / 495 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croque-cake
50min
Tartiflette aux courgettes
55 min
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Ficelles picardes
2 godz.
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 godz. 15 min
Camembert rôti au Varoma
30min
Gratin de comté façon pudding
45min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Pommes de terre Madras
50min
Gratin de pain au reblochon
35min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1 godz. 35 min
Lasagnes à la béchamel au camembert
1 godz.