Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 700 - 800 g de pomme de terre, non épluchée
- 150 g d'andouille, coupée en lamelles fines
- 80 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 100 g de lait entier
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pommes Golden, coupées en lamelles
- ½ camembert, avec la croûte et coupé en tranches (125 g env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2079 kJ / 495 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes à la béchamel au camembert
1h
Tourte au roquefort
2sa 15 dk
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Croque-cake
50 min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1 godz. 45 min
Tartelette au saint-nectaire
1h 30min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Ficelles picardes
2h
Tartiflette aux courgettes
55 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 godz. 15 min