Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil plat frais, équeuté
- 200 g de lardons
- 8 tranches de viande de bœuf, très fines (prélevées dans le rond de veine)
- 80 g d'oignon doux, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 500 g de pommes de terre
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives vertes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3405 kJ / 814 kcal
- Protein
- 74.5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 6.8 g