
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610 kcal / 2553 kJ
- Protein
- 58.5 g
- Tuk
- 21.8 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet de la "Mère Blanc"
1hod. 15min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Epaule de veau à la normande
1hod.
Alouettes provençales
1hod. 30min
Alicuit de canard
1hod.
Poulet au basilic
2hod. 30min
Estouffat toulousain
2hod.
Axoa d'agneau
55min
Veau aux olives
1hod.
Echine aux échalotes et au thym
1hod. 40min
Pintade au chou
1hod. 10min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1hod. 20min