Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre, type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 58.5 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alouettes provençales
1h 30min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Alicuit de canard
1h
Estouffat toulousain
2 Std.
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15min
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Axoa d'agneau
55min
Cailles farcies
1h 15min
Lapin marengo
1h
Veau aux olives
1h
Mignons de porc à l'époisses
1h 15min
Mouclade
1h