Pumpkin and ricotta cannelloni
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and ricotta cannelloni

4.7 (224 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
  • 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 150 g water
  • 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
  • 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
  • 300 g ricotta (see Tips)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • 250 g cannelloni shells (see Tips)
  • pine nuts, toasted, for sprinkling

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1229.6 kJ / 292.8 kcal
Protein
12.4 g
Sacharidy
16.6 g
Tuk
18.6 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
5.4 g
Sodík
1396.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty