Pumpkin and ricotta cannelloni

Pumpkin and ricotta cannelloni

4.7 230 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 20min
6 portions

Suroviny

  • pumpkin cut into cubes (1 cm)
    300 g
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra for frying
    20 g
  • fresh sage leaves plus extra for frying
    3
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    50 g
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    30 g
  • fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
    50 g
  • ricotta (see Tips)
    300 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • cannelloni shells (see Tips)
    250 g
  • pine nuts toasted, for sprinkling

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 292.8 kcal / 1229.6 kJ
Protein 12.4 g
Tuk 18.6 g
Sacharidy 16.6 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 7 g
Sodík 1396.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...