
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pumpkin cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts toasted, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 292.8 kcal / 1229.6 kJ
- Protein
- 12.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1396.3 mg
Alternativní recepty
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2hod. 25min
Risotto verde (TM6)
30min
Gozleme
1hod. 40min
Vegetable lasagne
1hod. 35min
Mexican stack
45min
Black bean enchiladas
1hod. 20min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Lentil bolognese
30min
Feta, spinach and potato frittata
1hod.