Zařízení & příslušenství
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1396.3 mg
Protein
12.4 g
Kalorie
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min.
Pumpkin risotto with bacon
40min.
Vegetarian sausage rolls
40min.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min.
Mexican stack
45min.
Fresh tomato tart
40min.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1hod. 15min.
Filo spinach slice
55min.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min.
Black bean enchiladas
1hod. 20min.
Feta, spinach and potato frittata
1hod.
Creamy tomato and salami fettuccine
30min.