Kompatibilní verze
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di merluzzo (150 g l'uno)
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 100 g di olive verdi denocciolate + q.b.
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 350 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1297.1 kJ / 309.8 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Platessa al pomodoro
30min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min