Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramel discs
- cold water
- 60 g caster sugar
Pastry cream
- 2 vanilla beans
- 500 g full cream milk
- 70 g unsalted butter
- 1 pinch salt
- 70 g caster sugar
- 60 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
Puff pastry
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 tsp lemon juice
- 100 g water, chilled
Choux pastry
- 160 g water
- 80 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch salt
- 2 tsp white sugar
- 120 g plain flour
- 4 eggs, 1 egg lightly beaten
Chantilly cream
- 2 tbsp icing sugar
- 450 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2486.4 kJ / 592 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 188.9 mg
Alternativní recepty
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Lavender honey ice cream
12 godz. 25 min
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Fresh fruit punch
24hod. 20min
Black & white chocolate tartufo
13hod. 55min
Raspberry soufflés
1h 35min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Tiramisu
5h 20min
Baked cheesecake
2h 55min
Crème brûlée
7h