Zařízení & příslušenství
Saint-Honore
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod. 45min.
12 portions
Suroviny
Caramel discs
-
cold water
-
caster sugar60 g
Pastry cream
-
vanilla beans2
-
full cream milk500 g
-
unsalted butter70 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar70 g
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Choux pastry
-
water160 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
egg lightly beaten1
-
eggs3
Chantilly cream
-
icing sugar2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
188.9 mg
Protein
10.3 g
Kalorie
2486.4 kJ /
592 kcal
Tuk
42.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
26.3 g
Sacharidy
43.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebration cakes
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate mousse soufflés
55 Min
Crème brûlée
7 Std.
Béarnaise sauce
10 Min
Cheese soufflés
30 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Profiteroles
2 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 Std. 20 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 Std. 20 Min
Sabayon
15 Min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Pavlova
6 Std.