Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
- 20 g di liquore all'anice
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 150 g di mandorle con la pellicina
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Ricciarelli
7 godz.
Cantucci bicolore
2h
Cantuccini da regalare (TM6)
1h
Panpepato
25 Std. 40 Min
Colomba classica
6h 45min
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50min
Rose del deserto
45 min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Fave dei Morti
55min
Cantuccini di Prato
1h
Ciambelline al vino rosso
1h