Fusilli con pesto di rucola e bresaola

Fusilli con pesto di rucola e bresaola

4.3 72 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di rucola fresca, lavata
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 1 spicchio di aglio
  • 1200 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 70 g di bresaola a fette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1877.4 mg
Protein 27.4 g
Kalorie 3332.2 kJ / 796.4 kcal
Tuk 55 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 11.6 g
Sacharidy 69.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...