Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di rucola fresca, lavata
-
60
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
nebo 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 150 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca, tipo fusilli
- 70 g di bresaola a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3332.2 kJ / 796.4 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1877.4 mg
Alternativní recepty
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Tagliolini zucchine e culatello
30 min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
35 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min