Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di rucola fresca, lavata
-
60
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
nebo 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 150 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca, tipo fusilli
- 70 g di bresaola a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3332.2 kJ / 796.4 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1877.4 mg
Alternativní recepty
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1 Std.
Tagliolini zucchine e culatello
30 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Pasta caprese
20min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min