Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30min
Huevos ahogados en cazuela
45min
Caldo Campesino
40min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Caldo de camarón
40min
Caldo de camarón
25min
Pancita de hongos
1h
Caldo de habas con nopales
9h
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Entomatado de res con verdolagas
1h
Caldo de res
1h 15min
Sopa de nopales
45min