
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 148 kcal / 622 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de verdolagas
50min
Ensalada de nopales
20min
Salpicón de res
40min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
25min
Mole de olla
35min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1hod. 10min
Entomatado de res con verdolagas
1hod.
Alambre de pescado
35min