![Caldo de pescado Caldo de pescado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3AD5410-ABDC-4010-85AF-1BF1CA99FC48/Derivates/32122147-79AF-4D14-8A55-6CAFA1155886.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta fresca de chile poblano
40 min
Ensalada de surimi y arroz
40 min
Caldo de camarón
25 Min
Chiles rellenos de bacalao
1h 15min
Mole Express
50 min
Cocina en niveles: arroz, pollo y brócoli - Demo - presentadores
35 min
Sopa de fideos con coliflor
45min
Sopa de aprovechamiento
40 min
Mole huasteco
20 Min
Aporreadillo guerrerense
30 min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Caldo de res
1h 15min