Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Caldo tlalpeño
1h 20 min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de verdolagas
50min
Salpicón de res
40 Min
Pescado a la veracruzana
30 min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50min
Caldo de camarón
40 Min
Pajaritos de pollo
30 min
Aporreadillo guerrerense
30 min
Caldo de camarón
25 min