Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pizza
- 130 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé
- 15 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
La garniture
- 380 g de betterave cuite, émincée en tranches (1 cm)
- 50 g de jus de citron
- 200 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 200 g de crème aigre, 20% m.g.
- 120 g de jambon cru et maigre, détaillé en dés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2261 kJ / 540 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1 Std. 45 Min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15min
Cake aux légumes
1h 15min
Pizza à la pomme de terre et aux légumes
2 Std.
La tourte aux épluchures de patate
2h 30min
Schiacciata au raisin
2 Std.
Velouté pomme-céleri, omelette aux lardons et gâteau moelleux aux pommes
1h 15min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Pâtes au cacao
48 godz.
Pizza au fromage et aux lardons
1 Std. 30 Min
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Velouté de concombre aux noix
10 min