Kompatibilní verze
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre fondu, pour les ramequins
- 60 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- 2 œufs, jaunes et blancs séparés
- 375 g de fromage blanc nature, préalablement égoutté dans un linge propre
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
25
g de fécule de maïs
nebo 25 g de farine de riz - le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 185 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaufres de pomme de terre au camembert
45min
Poire rôtie au chèvre
25min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Croquettes d'automne au cèpe
2 Std. 45 Min
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1 Std.
Croquettes de crabe
25min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20 phút
Crumble tomate-chèvre
35min
Soufflé au chèvre et au thym
1 Std.
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Fleurs de courgette et de carotte
40min