Kompatibilní verze
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre fondu, pour les ramequins
- 60 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- 2 œufs, jaunes et blancs séparés
- 375 g de fromage blanc nature, préalablement égoutté dans un linge propre
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
25
g de fécule de maïs
nebo 25 g de farine de riz - le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 185 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 godz. 30 min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 min
Eclairs aux petits pois et fromage frais
1 godz. 30 min
Soufflés poires roquefort
1u.
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12 godz. 30 min
Tomates farcies au chèvre
40min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1u.
Verrine saumon-endive
10 Min
Flan express au roquefort
30 min