Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cashews, for frosting (see Tips)
- water, for soaking
Carrot cake
- 40 g extra virgin coconut oil, melted, plus extra for greasing
- 70 g walnuts
- 150 g cashews (see Tips)
- 50 g shredded coconut (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg, plus extra for dusting
- 1 orange, zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)
- 60 g rolled oats
- 500 g carrot, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g pitted Medjool dates
- 80 g sultanas
Cashew lemon frosting
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 130 g coconut cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp raw honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1716.8 kJ / 408.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 28.6 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 32.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Healthy banana bread
1h 15min
Frozen strawberry cheesecake
24h
No-bake coffee cake
7hod. 30min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Almond quinoa pastry
50 Min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h