Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- Weizenmehl zum Bemehlen
- 210 g Zucker
Rührmasse
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 90 g Staubzucker
- 150 g Mohnsamen
- 70 g Haselnüsse
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zimt, gemahlen
Topfencreme
- 5 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 2 - 3 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
Beerenspiegel und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 400 g Himbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2110 kJ / 504 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 202 mg
Alternativní recepty
Ischler Törtchen
2 Std. 50 Min
Schachbrett-Torte
5 Std. 10 Min
Himbeer-Mousse-Torte
5u. 45min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Nusstorte mit Buttercreme
17óra
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 Std. 20 Min
Kleine Charlotte
4u. 50min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1 Std. 15 Min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 godz. 40 min
Kardinalschnitten
3 Std.
Eva's Sachertorte
1h 40min
Bananenschnitten
3 Std.