Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudding
- 3 Gelatineblätter
- 500 g Milch
- 40 g Zucker
- 37 g Vanillepuddingpulver (für 0,5 l) (1 Päckchen)
Biskuit
- 5 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 130 g neutrales Öl
- 130 g Wasser
- 220 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Backpulver
Belag und Buttercreme
-
3
EL Marillenmarmelade
nebo 3 EL Ribiselgelee - 1 EL Rum
- 6 - 8 Bananen, geschält
- 200 g Butter, weich, in Stücken
Glasur
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 250 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1483 kJ / 355 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 56 mg
Alternativní recepty
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Topfengolatschen
50 Min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Ribiselschnitten
1 Std.
Cremeschnitten
4h
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1 Std. 15 Min
Kardinalschnitten
3h
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Schneewittchentorte
5 Std.
Eva's Sachertorte
1 Std. 40 Min
Schnelle Biskuitroulade
30min