Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grießauflauf
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 EL Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 500 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Grieß, Weichweizen
- 1 Prise Salz
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Orangenschale, gerieben
- 2 EL Rosinen
Zwetschkenkompott
- 500 g Zwetschken, frisch, halbiert, entsteint
- 30 g Feinkristallzucker
- 1 Zimtstange
- 150 g Wasser
- 2 EL Maisstärke, in 2 EL kaltes Wasser eingerührt
-
Ahornsirup, nach Geschmack
nebo Honig, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2551 kJ / 610 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 200 mg
Alternativní recepty
Reisauflauf mit Äpfeln
1u. 45min
Topfenschmarrn ruckzuck
40min
Topfenpalatschinken
1h 30 min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Topfenschmarrn
50min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Apfel-Hirse-Auflauf
1h 40min
Scheiterhaufen
1h 30 min
Apfel-Quark-Auflauf
1h 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min