Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grießauflauf
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 EL Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 500 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Grieß, Weichweizen
- 1 Prise Salz
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Orangenschale, gerieben
- 2 EL Rosinen
Zwetschkenkompott
- 500 g Zwetschken, frisch, halbiert, entsteint
- 30 g Feinkristallzucker
- 1 Zimtstange
- 150 g Wasser
- 2 EL Maisstärke, in 2 EL kaltes Wasser eingerührt
-
Ahornsirup, nach Geschmack
nebo Honig, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2551 kJ / 610 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 200 mg
Alternativní recepty
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Apfel-Quark-Auflauf
1 godz. 30 min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Topfenschmarrn
50min
Topfenschmarrn ruckzuck
40min