
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grießauflauf
- 100 g Butter in Stücken
- 1 EL Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 500 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Grieß, Weichweizen
- 1 Prise Salz
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Orangenschale, gerieben
- 2 EL Rosinen (volitelně)
Zwetschkenkompott
- 500 g Zwetschken, frisch halbiert, entsteint
- 30 g Feinkristallzucker
- 1 Zimtstange
- 150 g Wasser
- 2 EL Maisstärke in 2 EL kaltes Wasser eingerührt
-
Ahornsirup nach Geschmack
nebo Honig nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 610 kcal / 2551 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 72 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 200 mg
Alternativní recepty
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 Min
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Apfel-Quark-Auflauf
1 Std. 30 Min
Topfenschmarrn
50 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min