Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 Äpfel (z. B. Boskop, Elstar oder Jonagold)
- 3 EL Zitronensaft
- 100 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 2 Eier
- 160 g Milch
- 110 g Schlagobers
-
½
Päckchen Vanillezucker
nebo ½ TL Vanillezucker, selbst gemacht - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 EL Rum (volitelně)
- 200 g Weizenmehl, glatt
-
500
g Rapsöl
nebo 500 g Kokosfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 16890 kJ / 404 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 94 mg
Alternativní recepty
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Scheiterhaufen
1h 30min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Mohnnudeln
1h 30min
Kaiserschmarrn
35 min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.
Buchteln mit Vanillesauce
1u. 40min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min