Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
TM6 TM5 TM31

Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)

4.1 ( 91 hodnocení )

Suroviny

  • 600 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 300 g mehlig kochende Kartoffeln mit Schale
  • 1 Zwiebel halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 10 g Butter
  • 200 g Saure Sahne
  • 30 g Milch
  • 3 Prisen Muskat
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 1 Bund Schnittlauch in Röllchen

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
191 kcal / 800 kJ
Protein
3 g
Tuk
12 g
Sacharidy
15 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty