
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 300 g mehlig kochende Kartoffeln mit Schale
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Butter
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Milch
- 3 Prisen Muskat
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 191 kcal / 800 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g