Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)

Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)

4.0 102 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • mehlig kochende Kartoffeln mit Schale
    300 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    10 g
  • Saure Sahne
    200 g
  • Milch
    30 g
  • Muskat
    3 Prisen
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 Bund

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 3 g
Kalorie 800 kJ / 191 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...