Zařízení & příslušenství
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser600 g
-
Salz1 ½ TL
-
mehlig kochende Kartoffeln mit Schale300 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter10 g
-
Saure Sahne200 g
-
Milch30 g
-
Muskat3 Prisen
-
Pfeffer4 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
3 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 recepty/-ů
Německo
Německo