Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla nocciola
- 180 g di nocciole, spellate e tostate
- 125 g di zucchero di canna
- 50 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 2 uova, a temperatura ambiente
Pasta frolla montata
- 160 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 300 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 420 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Pasta frolla
1h 10min
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min
Pasta frolla
1h 50 min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Crostatine al limoncello
2h 35 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake
4h