Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla nocciola
- 180 g di nocciole, spellate e tostate
- 125 g di zucchero di canna
- 50 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 2 uova, a temperatura ambiente
Pasta frolla montata
- 160 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 300 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 420 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Matcha roll cake
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta frolla
1h 50min
Colomba Piña Colada
1h 30min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Pasta biscotto
1 Std.
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Sbriciolata ai mirtilli
1 Std.
Chiffon cake
4 Std.