
Zařízení & příslušenství
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
Příprava 10min
Celkový 1hod. 45min
3 kusy
Suroviny
-
pohanky nepražené100 gramů
-
quinoy140 gramů
-
rýže bílé, dlouhozrnné200 gramů
-
lněného semínka hnědého30 gramů
-
vody vařící200 gramů
-
soli1 - 2 čajové lžičky
-
cukru10 gramů
-
bramborového škrobu90 gramů
-
vody pokojové teploty300 gramů
-
instantního droždí bezlepkového2 čajové lžičky
-
řepkového oleje20 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
744 kcal /
3115 kJ
Protein
15.7 g
Tuk
6.1 g
Sacharidy
160.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bez lepku II
10 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Univerzální bezlepkové těsto
35min
Bezlepkový chléb
1hod. 40min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4hod.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min
Fazolové pyré
15min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1hod. 10min
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40min
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5hod. 15min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
1hod.
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2hod.
Bezlepkový chléb života
1hod. 10min