Zařízení & příslušenství
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
3 kusy
Suroviny
-
100 gramů pohanky nepražené
-
140 gramů quinoy
-
200 gramů rýže bílé, dlouhozrnné
-
30 gramů lněného semínka hnědého
-
200 gramů vody vařící
-
1 - 2 čajové lžičky soli
-
10 gramů cukru
-
90 gramů bramborového škrobu
-
300 gramů vody pokojové teploty
-
2 čajové lžičky instantního droždí bezlepkového
-
20 gramů řepkového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
15.7 g
Kalorie
3115 kJ /
744 kcal
Tuk
6.1 g
Sacharidy
160.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez lepku II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborový chléb (bez lepku)
2hod. 30min.
Univerzální bezlepkové těsto
35min.
Bezlepkový chléb
1hod. 40min.
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3hod. 20min.
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
45min.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min.
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50min.
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1hod. 45min.
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1hod. 30min.
Fazolové pyré
15min.
Křupavý chléb bez lepku
3hod.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.