Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
TM5 TM6

Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 100 gramů pohanky, nepražené
  • 140 gramů quinoy
  • 200 gramů rýže bílé, dlouhozrnné
  • 30 gramů hnědého lněného semínka
  • 500 gramů vody (200 gramů vařící vody a 300 gramů vody pokojové teploty)
  • 1 - 2 čajové lžičky soli
  • 10 gramů cukru
  • 90 gramů bramborového škrobu
  • 2 čajové lžičky instantního droždí, bezlepkového
  • 20 gramů řepkového oleje

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
3115 kJ / 744 kcal
Protein
15.7 g
Sacharidy
160.3 g
Tuk
6.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty