Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže

Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže

3.7 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
3 kusy

Suroviny

  • 100 gramů pohanky nepražené
  • 140 gramů quinoy
  • 200 gramů rýže bílé, dlouhozrnné
  • 30 gramů lněného semínka hnědého
  • 200 gramů vody vařící
  • 1 - 2 čajové lžičky soli
  • 10 gramů cukru
  • 90 gramů bramborového škrobu
  • 300 gramů vody pokojové teploty
  • 2 čajové lžičky instantního droždí bezlepkového
  • 20 gramů řepkového oleje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 15.7 g
Kalorie 3115 kJ / 744 kcal
Tuk 6.1 g
Sacharidy 160.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...