Zařízení & příslušenství
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
3 kusy
Suroviny
-
100 gramů pohanky nepražené
-
140 gramů quinoy
-
200 gramů rýže bílé, dlouhozrnné
-
30 gramů lněného semínka hnědého
-
200 gramů vody vařící
-
1 - 2 čajové lžičky soli
-
10 gramů cukru
-
90 gramů bramborového škrobu
-
300 gramů vody pokojové teploty
-
2 čajové lžičky instantního droždí bezlepkového
-
20 gramů řepkového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
15.7 g
Kalorie
3115 kJ /
744 kcal
Tuk
6.1 g
Sacharidy
160.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez lepku II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bezlepkový chléb
1 Std. 40 Min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1 Std. 15 Min
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5 Min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1 Std. 50 Min
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2 Std.
Směs na pečení bezlepkového chleba
10 Min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55 Min
Bramborový chléb (bez lepku)
2 Std. 30 Min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 Std.
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Keine Bewertungen
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1 Std. 30 Min
Lněné bezlepkové pečivo
1 Std.