Zařízení & příslušenství
Dýňové noky (bez lepku)
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
450 gramů dýně hokkaidó na kousky
-
20 gramů másla
-
100 gramů mléka
-
150 gramů pohankové mouky
-
120 gramů bramborového škrobu
-
1 - 2 čajové lžičky mletého kmínu
-
3 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička citrónové kůry
-
2 vejce
-
1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2100 mg
Protein
10 g
Kalorie
1780 kJ /
425 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez lepku a chutně
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Květákové cupcaky
55min.
Polenta s čedarem
15min.
Toastie placičky z cottage sýra
30min.
Polenta s hříbky
55min.
Vařené jáhly
45min.
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3hod. 20min.
Směs na pečení bezlepkového chleba
10min.
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1hod. 45min.
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.