Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 gramů dýně hokkaidó, na kousky
- 20 gramů másla
- 100 gramů mléka
- 150 gramů pohankové mouky
- 120 gramů bramborového škrobu
- 1 - 2 čajové lžičky mletého kmínu
- 3 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové kůry
- 2 vejce
- 1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2100 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min
Indický čočkový dahl
30 min
Veganské brownies s batáty
1 godz.
Špaldová galette s červenou řepou
2 godz.
Ječná mouka
5min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 godz. 10 min
Čočkovo-dýňový guláš
1 godz.
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 godz. 20 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min