Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 gramů dýně hokkaidó, na kousky
- 20 gramů másla
- 100 gramů mléka
- 150 gramů pohankové mouky
- 120 gramů bramborového škrobu
- 1 - 2 čajové lžičky mletého kmínu
- 3 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové kůry
- 2 vejce
- 1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2100 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborovo-dýňová kaše
35 Min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2h
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 godz.
Květákovo-špenátové lasagne
1 Std. 45 Min
Vařené jáhly
45min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 Std. 20 Min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 Min
Cuketový bowl s tofu
40min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
25 Min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 Std.